Voor elk moment iets lekkers

Nieuw in het assortiment van Chef Martin: een uitgebreid assortiment heerlijke Tussendoortjes, om op elk moment van de dag van te genieten.

Patiënten in ziekenhuizen kampen vaak met een gebrek aan eetlust. Dit probleem kan deels worden ondervangen door naast de reguliere maaltijden allerlei lekkere extraatjes aan te bieden die de hele dag door beschikbaar zijn.

Eiwitrijk en erg lekker
De Tussendoortjes van Chef Martin zijn met uiterste zorg samengesteld. Daarbij is gezorgd voor een hoog eiwitgehalte. Maar minstens zo belangrijk: de Tussendoortjes zijn bijzonder smakelijk. Er is keuze uit zowel zoet als hartig, met zowel warme als koude hapjes. Het assortiment varieert van ijs (in vier verrukkelijke smaken) tot een heerlijke warme mini Pizza Calzone. Voor elk wat wils dus. En voor uw medewerkers komt er nauwelijks handling bij kijken; veel hapjes kunnen direct worden geserveerd, bij de rest is kort regenereren voldoende.

Genietmomentjes
De Tussendoortjes van Chef Martin smaken niet alleen geweldig, ze prikkelen ook andere zintuigen, met een heerlijke geur en een aantrekkelijke presentatie. Kortom, met deze Tussendoortjes creëert u de hele dag door waardevolle genietmomentjes voor uw patiënten. U zult zien dat het werkt!

Gratis proeverij op locatie
Nieuwsgierig naar de nieuwe tussendoortjes van Chef Martin?
Wij organiseren graag een proeverij op locatie, voor u en uw patiënten. Klik hier om u aan te melden.