Albert Heijn en Chef Martin vinden elkaar

AH.nl, de webwinkel van ’s lands grootste supermarkt, heeft 93 thuiszorgmaaltijden van Chef Martin in het assortiment opgenomen.  Een assortiment dat varieert van Hollandse en Oosterse schotels tot Mediterrane en vegetarische gerechten. In het aanbod is rekening gehouden met mensen die een dieet volgen, zoals natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of combinaties hiervan.

Pieter Beijen, adjunct directeur Foodservice bij Chef Martin, ziet de verkoop via AH.nl als een belangrijke stap: “De thuiszorgmarkt is een groeimarkt waar wij al jaren veel kansen zien. Met Lekker Vertrouwd bedienden we ook al een bescheiden deel van deze markt. Het enige waar het ons nog aan ontbrak, was een manier om invulling te geven aan de fijnmazige landelijke distributie. AH.nl is in dat opzicht de perfecte partner.”

Andersom voorziet Chef Martin met Lekker Vertrouwd in een duidelijke behoefte van AH.nl, aldus een woordvoerder van Albert Heijn: “Wij zien de thuiszorg als een zeer interessante doelgroep en streven ernaar deze markt een totaalpakket te bieden. De diepvriesmaaltijden van Lekker Vertrouwd zijn een waardevolle aanvulling op het aanbod dat we al hadden.”

AH.nl, de webwinkel van ’s lands grootste supermarkt, heeft 93 thuiszorgmaaltijden van Chef Martin in het assortiment opgenomen.  Een assortiment dat varieert van Hollandse en Oosterse schotels tot Mediterrane en vegetarische gerechten. In het aanbod is ook rekening gehouden met mensen die een dieet volgen, zoals natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of combinaties hiervan.

Ga voor het complete assortiment naar ah.nl/chef-martin