Ziekenhuiszorg

In ziekenhuizen wordt steeds meer gedacht en gehandeld vanuit de behoefte van de patiënt. Dat vertaalt zich in een hotelmatige aanpak van de warme maaltijdvoorziening. Chef Martin kan hieraan op verschillende manieren invulling geven. Werkt u bijvoorbeeld met een roomserviceconcept, dan bieden wij Roomservice à la carte: voorgeportioneerde maaltijden, met voor de patiënt elke dag keuze uit 10 tot wel 15 hoofdgerechten. Ook voor uw maaltijdbuffetwagen en restaurant heeft Chef Martin efficiënte oplossingen, in de vorm van maaltijdcomponenten in speciale verpakkingen voor grootverbruik.

Chef Martin biedt een oplossing op maat voor uw maaltijdvoorziening, ongeacht het concept waarmee u werkt (of wilt gaan werken):

Restaurant

Roomservice

Buffetwagen




Meer weten?
Wilt u voor uw maaltijdvoorziening ook een oplossing die optimaal inspeelt op de behoefte van uw patiënten? Klik hier voor nadere informatie en/of een vrijblijvende kennismaking met Chef Martin.